Bine ai venit!

0730 460 460
0742 460 460
0762 700 777

ianuarie 2016

Edena-cosmetics.ro, un partener de incredere si in 2016

Scris de Ion Petrov 19 ianuarie 2016 Fara comentarii

Asa cum v-am obisnuit si in anul 2015, cu produse de calitate si servicii impecabile de livrare, si in anul 2016 dorim sa va intampinam cu profesionalism, promptitudine si cu cele mai noi si mai revolutionare produse din domeniu. Va asiguram de acelasi interes acordat produselor profesionale pentru unghii false, precum si de o gama variata si completa de produse destinate manichiurii, machiajului sau solutiilor de epilare.

Va asteptam cu surprize, promotii si produse noi zi de zi. Ne dorim sa gasiti aici toate produsele de care aveti nevoie, zi de zi. Veti gasi, ca si pana acum, produse de calitate, cu un excelent raport calitate/pret.

Acelasi magazin online, cu structura simpla si usor de navigat, va asteapta si in 2016, pentru ca achizitiile dumneavoastra sa fie simple, rapide si efectuate in doar cateva minute.

Va prezentam in cele ce urmeaza cateva din ofertele noastre de produse:

Produse pentru unghii false: oja semipermanenta, geluri UV, geluri acryl, lichide de pregatire, tipsuri pentru unghii, pensule pentru unghii cu gel si acryl, accesorii nail art, produse pentru decor unghii, etc. ;

Kit-uri pentru unghii false cu gel si acryl;

Gene false: gene banda, gene individuale, kit-uri pentru aplicare gene false, adeziv gene false;

Produse pentru machiaj: truse de machiaj, pensule pentru machiaj, cosmetice pentru ochi si fata, kit-uri tatuaje semipermanenta;

Produse pentru epilat: ceara, parafina, hartie si ulei de epilat;

Produse pentru dotari saloane;

Sterilizatoare manichiura: sterilizatoare cu cuartz, sterilizatoare cu UV, sterilizatoare pupinel.  

Daca sunteti interesate de produsele noastre si aveti anumite intrebari sau neclaritati, ne puteti contacta la numerele de telefon 0730 460 460 / 0742 460 460 / 0762 700 777. 

Cum se aplica in mod corect gelul UV pe unghii?

Scris de Ion Petrov 19 ianuarie 2016 Fara comentarii

Intotdeauna ti-ai dorit o manichiura ca la carte? Te-au atras unghiile false, insa nu ai apelat inca la ele, pentru ca ai auzit ca distrug unghia? Nu trebuie sa te mai temi in legatura cu acest aspect. Gelurile UV nu deterioreaza unghiile, daca sunt aplicate la grosimea corespunzatoare. Pentru o astfel de manichiura este indicat sa apelati la profesionisti, pentru o aplicare corecta si rezistenta.

Gel UV – instructiuni de aplicare, pas cu pas

Pasul 1 consta in pregatirea suprafetei unghiei pentru aplicarea gelului UV. Se indeparteaza cuticula de pe semiluna unghiei cu ajutorul unui instrument de cuticule. Ulterior, se curata foarte bine unghia folosind un pamatuf pentru unghii sau o perie profesionala de unghii (pentru indepartarea completa a prafului de pe unghii, rezultat in urma pilirii). Dupa ce praful a fost indepartat in totalitate, se aplica primer-ul intr-un strat foarte subtire, de la baza unghiei spre varf. Primer-ul se lasa sa se usuce circa un minut, la lampa UV.

Pasul 2 consta in aplicarea primului strat de gel UV, utilizandu-se o pensula speciala pentru gel. Se aplica pentru inceput un strat subtire, cu uscare la lampa UV.  

Pasul 3 reprezinta etapa aplicarii celui de-al doilea strat de gel UV, putin mai gros decat primul. Gelul UV se aplica pe toata suprafata unghiei, inclusiv pe marginile si laturile unghiilor. Mainile se introduc din nou in lampa UV, pentru 120-180 de secunde.

Pasul 4 este cel al degresarii unghiilor cu Cleaner, dupa aplicarea celui de-al doilea strat de gel UV. Cu alte cuvinte, se indeparteaza stratul lipicios rezidual de gel de pe suprafata unghiilor.

Pasul 5 este cel al modelelor aplicate pe unghii.

Pasul 6, imediat dupa aplicarea modelelor dorite pe unghii, consta in aplicarea celui de-al treilea strat de gel UV, care se usuca la lampa UV timp de 120-180 de secunde.

Pasul 7 consta in degresarea unghiilor cu Cleaner, dupa aplicarea celui de-al treilea strat de gel.

Ca ultima faza (pasul 8), se aplica un Top Coat sau un gel luciu, pentru a conferi unghiei un luciu perfect. Se introduc din nou unghiile la lampa UV pentru inca 120 de secunde.  

In cadrul magazinului nostru de produse pentru unghii false veti gasi cele mai noi produse din domeniu la preturi avantajoase.