Bine ai venit!

0730 460 460
0742 460 460
0762 700 777

Cum se aplica in mod corect gelul UV pe unghii?

Listeaza
Scris de Ion Petrov 19 ianuarie 2016 Lasa un comentariu Comentarii

Intotdeauna ti-ai dorit o manichiura ca la carte? Te-au atras unghiile false, insa nu ai apelat inca la ele, pentru ca ai auzit ca distrug unghia? Nu trebuie sa te mai temi in legatura cu acest aspect. Gelurile UV nu deterioreaza unghiile, daca sunt aplicate la grosimea corespunzatoare. Pentru o astfel de manichiura este indicat sa apelati la profesionisti, pentru o aplicare corecta si rezistenta.

Gel UV – instructiuni de aplicare, pas cu pas

Pasul 1 consta in pregatirea suprafetei unghiei pentru aplicarea gelului UV. Se indeparteaza cuticula de pe semiluna unghiei cu ajutorul unui instrument de cuticule. Ulterior, se curata foarte bine unghia folosind un pamatuf pentru unghii sau o perie profesionala de unghii (pentru indepartarea completa a prafului de pe unghii, rezultat in urma pilirii). Dupa ce praful a fost indepartat in totalitate, se aplica primer-ul intr-un strat foarte subtire, de la baza unghiei spre varf. Primer-ul se lasa sa se usuce circa un minut, la lampa UV.

Pasul 2 consta in aplicarea primului strat de gel UV, utilizandu-se o pensula speciala pentru gel. Se aplica pentru inceput un strat subtire, cu uscare la lampa UV.  

Pasul 3 reprezinta etapa aplicarii celui de-al doilea strat de gel UV, putin mai gros decat primul. Gelul UV se aplica pe toata suprafata unghiei, inclusiv pe marginile si laturile unghiilor. Mainile se introduc din nou in lampa UV, pentru 120-180 de secunde.

Pasul 4 este cel al degresarii unghiilor cu Cleaner, dupa aplicarea celui de-al doilea strat de gel UV. Cu alte cuvinte, se indeparteaza stratul lipicios rezidual de gel de pe suprafata unghiilor.

Pasul 5 este cel al modelelor aplicate pe unghii.

Pasul 6, imediat dupa aplicarea modelelor dorite pe unghii, consta in aplicarea celui de-al treilea strat de gel UV, care se usuca la lampa UV timp de 120-180 de secunde.

Pasul 7 consta in degresarea unghiilor cu Cleaner, dupa aplicarea celui de-al treilea strat de gel.

Ca ultima faza (pasul 8), se aplica un Top Coat sau un gel luciu, pentru a conferi unghiei un luciu perfect. Se introduc din nou unghiile la lampa UV pentru inca 120 de secunde.  

In cadrul magazinului nostru de produse pentru unghii false veti gasi cele mai noi produse din domeniu la preturi avantajoase.

Impartaseste cu prietenii
Lasa un comentariu
Fara comentarii