Bine ai venit!

0730 460 460
0742 460 460
0762 700 777

Cum cumpar?

Pentru a veni in sprijinul clientilor nostri, am creat site-ul edena.ro astfel incat sa se poata naviga cu usirinta iar vizita dvs pe site sa se transforme intr-o experienta placuta.
Exista 4 modalitati pentru a face cumparaturi pe siteul edena.ro

 1. Comanda direct pe site prin crearea unui cont
  • Procesul de cumparare in magazinul nostru online presupune  crearea unui cont de utilizator. Pentru aceasta trebuie sa urmati pasii ceruti la crearea contului si sa completati toate campurile solicitate. Va rugam sa completati toate datele in mod corect si cu date reale, toate datele introduse de dumneavoastra urmand a fi folosite ulterior pentru derularea corecta a procesului de cumparare si facturare.
 2. Comanda direct pe site fara crearea unui cont
  • Pentru cei care aleg aceasta metoda de cumparare avem rugamintea  sa completati toate campurile solicitate. Va rugam sa completati toate datele in mod corect si cu date reale, toate datele introduse de dumneavoastra urmand a fi folosite ulterior pentru derularea corecta a procesului de cumparare si facturare.
 3. Telefonic la unul din urmatoarele numerele de telefon:
 4.                 0730 460 460

                  0742 460 460 

 5. Prin email la comenzi[at]edena-cosmetics.ro
  • In acest mail trebuie sa specificati linkul produselor pe care le doriti sau doar codul de produs pe care il gasiti pe pagina de produs. Vezi aici exemplu

Va multumim pentru increderea acordata