Bine ai venit!

0730 460 460
0742 460 460
0762 700 777

Metode de plata si livrare

 

Metode de livrare

Livrarea articolelor se realizează prin Curier Rapid, în regim de colet cu ramburs.

Pentru Bucuresti taxa de livrare este de 10lei pe comanda iar pentru celelalte zone taxa de livrare este de 15lei pe comanda.

Comenzile confirmate pana in ora 12.00 se expediaza in aceiasi zi.

Toate taxele sunt incluse in pret, inclusiv TAXA DE RAMBURS, nu se aplica alte costuri suplimentare. Costul de livrare este FIX si se calculeaza per colet (un colet poate contine unul sau mai multe produse). Toate coletele sunt ambalate corespunzator si sunt asigurate.

Important: Edena-cosmetics.ro livreaza in toate localitatile din tara fara a percepi taxa pentru km suplimentari.

Valoarea minima pentru comenzile efectuate pe edena-cosmetics.ro este de 40lei.

Metode de plata

  1. Metoda de plata pentru comenzile facute pe site-ul edena-cosmetics.ro este PLATA RAMBURS (plata se va face la ridicarea coletului) sau OP.

   In cel mai scurt timp vom implementa si metoda de plata cu cardul ONLINE.

Retururi

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.

Astfel, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Renuntarea la cumparare in termen de 10 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur.

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.
Acesta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.