Bine ai venit!

0730 460 460
0742 460 460
0762 700 777

TERMENI SI CONDITII

  • Acest site web este administrat de SC EDENA EXCLUSIV SRL, cu sediul social in Bucuresti, sector 6, strada Basmului, Nr 3-5,  avand codul de inregistrare fiscala J40/4889/2009 inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr RO 25439061,  telefon 0742.460.460email contact@edena-cosmetics.ro.
  • SC EDENA EXCLUSIV SRL depune eforturi pentru mentinerea corectitudinii informatiilor prezentate pe SITE. Totusi, avand in vedere posibile erori cu privire la aceste informatii, SC EDENA EXCLUSIV SRL precizeaza ca imaginile produselor au caracter informativ, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara notificare prealabila de catre producatori. De esemenea, unele caracteristici sau pretul produselor prezentate pe SITE, pot fi modificate de catre SC EDENA EXCLUSIV SRL fara preaviz sau pot contine erori de operare.
  • Promotiile/ofertele prezente pe SITE sunt valabile in limita stocului disponibil.

In cuprinsul prezentului document, urmatorii termeni folositi cu majuscule vor avea, daca din context nu rezulta altfel, intelesurile specificate mai jos:  

UTILIZATOR: reprezinta persoana care acceseaza SITE-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Conditiile de Utilizare ale prezentului SITE, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare.

CLIENT: reprezinta persoana care acceseaza SITE-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Conditiile de Utilizare ale prezentului SITE, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare, ce initiaza si finalizeaza o comanda.

UTILIZARE ABUZIVA: reprezinta utilizarea SITE-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce daune SC EDENA EXCLUSIV SRL.

COMANDA: reprezinta un document electronic, generat ca urmare a accesarii SITE-ULUI de catre un CLIENT, ce intervine ca forma de comunicare intre SC EDENA EXCLUSIV SRL si CLIENT.

UTILIZATORII/CLIENTII acestui SITE sunt rugati sa citeasca cu atentie termenii si conditiile de utilizare urmatoare.

Termenii si conditiile de utilizare pot fi modificate oricand prin actualizarea SITE-ului, aceste modificari devenind obligatorii cu efect imediat pentru toti UTILIZATORII/CLIENTII.

MODALITATEA DE LIVRARE

MODALITATEA DE PLATA

TERMENI DE LIVRARE

  • SC EDENA EXCLUSIV SRL va livra produsele comandate de catre client in maxim 3 zile de la generarea COMENZII,  cu exceptia cazului în care partile au convenit altfel.
  • In cazul in care SC EDENA EXCLUSIV SRL primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, SC EDENA EXCLUSIV SRL poate refuza onorarea comenzii, fara ca acest lucru sa se considere un abuz, sau poate stabili un nou termen de onorare a comenzii.
  • In cazul in care SC EDENA EXCLUSIV SRL nu poate onora o comanda sau o parte din comanda, SC EDENA EXCLUSIV SRL se obliga sa anunte CLIENTUL despre aceasta indisponibilitate, urmand ca sumele de bani achitate de catre CLIENT pentru produsele indisponibile sa fie rambursate in termen de maximum 30 de zile.
  • In cazul in care nu se pot respectata termenele de livrare, SC EDENA EXCLUSIV SRL va anunta CLIENTUL cu privire la termenul estimat de finalizare a livrarii.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

  • SC EDENA EXCLUSIV  SRL prelucreaza date cu caracter personal prin culegerea de la UTILIZATORI/CLIENTI a datelor personale necesare executarii/procesarii unei COMENZI si se obliga sa respecte dispozitiile Legii nr. 677/ 2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. 

Datele obtinute de catre SC EDENA EXCLUSIV SRL vor fi stocate în baze de date iar SC EDENA EXCLUSIV SRL va lua toate masurile pentru protectia lor împotriva distrugerilor accidentale sau ilegale.

 Pentru executarea/procesarea COMENZII, SC EDENA EXCLUSIV SRL va transmite datele cu caracter personal culese de la CLIENTI catre firma de curierat care va livra produsele precum si catre unitatile bancare prin care vor fi procesate platile on-line.